Ender Çikolata Şekerleme Gıda San. Tic. A.Ş. 1943 yılında çikolata imalatçılığına başlayan Hamdi Kitapçı tarafından ilk Türk çikolatacısı olarak 1949 yılında İstanbul’da kuruldu. Kapasite arttırımı nedeni ile 1983 yılında Şirinevler’deki yeni fabrikada imalata başlandı. Fabrikamız, 10 bin metrekare kapalı alanda , 250 çalışanı ile, günlük 40 ton çikolata ve çikolatalı ürün, ayrıca 20 ton şekerleme kapasitesi ile faaliyet gösteriyor.

        Firmamızın vazgeçilmez ilkesini kalite oluşturuyor. Üretim aşamasında başlayan bu ilkemiz satış ve pazarlama aşamalarında da geçerlidir. Tüm ürünlerimiz hijyenik koşullarda el değmeden üretiliyor

        Türkiye distribütörümüz ile yürüttüğümüz satış ve pazarlama çalışmaları aracılığıyla tüm şehirlerdeki bayilerimiz ile Türkiye’deki tüm satış noktaları, market, bakkal, süpermarket, hipermarket, pastahane ve kuruyemişçi raflarında ürünlerimiz yer almaktadır


Ürün yelpazesi altı esas gruptan oluşuyor:

1.Solid çikolatalar
2.Kakaolu ürünler
3.Kaplamalı ürünler
4.Pastane grubu
5.Krem çikolata
6.Şekerler

 

 
    
    

      designed by Murat BARLAS